» Home
Een weekendje weg? Met uw paard draven langs het Noord-Hollandse strand of picknicken onder de groene dijken van het ongerepte boerenlandschap?

B&B “De Zaanse Gans”: uw adres voor een landelijke overnachting of boerderijvakantie in de Zaanstreek!Bezoek onze website www.dezaansegans.nl

Onze accommodatie, gelegen in de landelijke sfeer van de Zaanstreek en in een van de langste lintdorpen van Europa, biedt u een natuurlijke gelegenheid weer even op adem te komen.

Bed&(kakelvers!) ontbijt
In onze boerderijwoning is een vijf persoonsaccommodatie ondergebracht. Op ons 3 hectare grote erf zijn paardenstallen, een privérijbak en weidegang beschikbaar.

Al het goede van slapen op een boerderij
In de schoonheid van de Zaanse natuur kunt u genieten van al het goede dat logeren op een boerderij te bieden heeft: u zult veel plezier beleven aan het gezelschap van konijnen, kippen, poezen, paarden, ganzen en eenden die het leven op ons erf veraangenamen.

Uw kinderen mogen meehelpen bij het voeren en het verzorgen van de boerderijdieren en in de zomer kunt u kanoën of vissen in de omringende sloten. Vogelspotten doet u bij ons in de achtertuin: ons 3 hectare grote weiland biedt u daartoe alle gelegenheid!

Kindvriendelijk, huisdiervriendelijk
Kinderen en huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Wilt u eens een dagje of avondje er met z'n tweetjes op uit, dan organiseren wij graag een themadag of oppas voor uw kinderen en verzorgen uw huisdier.

Paardrijden
Ook paardrijliefhebbers komen bij ons aan hun trekken; paardenstallen, rijbak en weidegang zijn op ons erf aanwezig; wij bieden een complete verzorging voor uw rijdier, dat bij ons van harte welkom is. Gebruik van de op het erf gelegen rijbak is bij de prijs inbegrepen en er zijn verschillende ruiterroutes die door de velden en langs de dijken voeren. Duinen en bos bevinden zich op korte afstand
van onze accommodaties; een trailer staat desgewenst voor u klaar!

Er op uit
De omgeving leent zich bij uitstek voor fiets- en wandeltochten, paardrijden en vogelspotten in de Noord-Hollandse natuur; op de uitgestrekte akkers huizen diverse vogelsoorten, zoals uilen, kieviten, reigers, zwanen, ganzen en roofvogels die in hun natuurlijke omgeving te zien zijn, bijvoorbeeld tijdens een door ons te verzorgen picknicktocht. Langere routes voeren ondermeer langs Noord-Hollandse dijken en langs de oudste watertoren van Nederland naar Westzaan -een klein Zaans dorpje dat over de langste geschiedenis van de Zaanstreek beschikt zoals te zien is aan de authentieke dorpskern- of door bossen, duinen en strand.

Winkelen en bezienswaardigheden
In de nabije omgeving bevinden zich ondermeer een hobby- en kadowinkel "De Hooimaker", een supermarkt, een garage, een slijterij, een schoonheidsspecialiste en een kapper. Op ca. een half uurtje rijden zijn Amsterdam, Haarlem en Alkmaar gemakkelijk bereikbaar.

Voor een overzicht van beziens- en wetenswaardigheden over de Zaanstreek verwijzen wij u graag naar www.ontdekde zaanstreek/nu.nl


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies


Copyright 2002-2018